Activiteiten

Martens transport

Nationaal

Bent u een klein bedrijf of een grote onderneming? Bij Transport Martens gaan we geen uitdaging uit de weg. U kan er steeds zeker van zijn dat we uw lading met de grootste zorg behandelen. Een persoonlijke en goede service is onze prioriteit. We doen dit steeds met de nodige flexibiliteit.

Internationaal

De activiteiten van Transport Martens reiken tot ver buiten onze landsgrenzen. In het buitenland staan we vooral sterk in Frankrijk, waar we full-service logistiek aanbieden. Toch stopt ons verhaal daar niet. We doorkruisen zonder zorgen heel West-Europa om uw lading op de juiste plek op te halen en te bezorgen.

Martens warehousing

Logistiek

Toch houden we het niet enkel bij transport, maar bieden we u een volledig logistiek pakket aan. Wij luisteren naar uw behoeften en proberen daar een zo goed mogelijke oplossing voor te creëren. Heeft u nood aan opslag, administratieve hulp, overslag of andere logistieke aanvullingen? Dan denken wij mee na over een oplossing. Bovendien hebben we een sterk extern netwerk, waar we intensief mee samenwerken. Door dit handige netwerk van specialisten lossen we elke uitdaging in een handomdraai op. Ons ervaren team én ons netwerk van specialisten staan altijd voor u klaar. Hierdoor leveren wij bij Transport Martens een persoonlijke service, die op maat gemaakt is van uw bedrijf. Handig, want zo hoeft u maar één telefoonnummer bij de hand te hebben.

Martens truck service

Garage

Onderhoud van trucks doen we in onze eigen garage.