Full service in Logistiek

Transport Martens is niet zomaar een transportbedrijf, wij maken het hele transportproces voor u zo aangenaam mogelijk. Daarom zorgen we ervoor dat er elke dag een gemotiveerd team van specialisten voor u klaarstaat.

Wij denken graag met u mee en worden zo een verlengstuk van uw logistiek. Bent u op zoek naar transport, opslag of overslag? Wij regelen het allemaal voor u.

Wanneer uw goederen de site verlaten, zijn ze onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen ervoor dat ze op de juiste manier bij de klant aankomen. Zo kan u steeds op beide oren slapen.

Transport Martens maakt al uw transport mogelijk. We leveren full-service logistiek en zijn zowel actief op nationaal als internationaal niveau. We staan garant voor een persoonlijke service en als kers op de taart doen we dit allemaal met een milieuvriendelijke vloot.

PERSOONLIJKE SERVICE

Transport Martens gaat al drie generaties lang over van vader op zoon. Vanaf het prille begin sleepten we boten verder met paard en kar. Turnhout, gelegen bij het kanaal, was de uitgelezen plek om dit bedrijf op te starten.

Nu, vele jaren later, zijn we nog steeds actief vanuit Turnhout. Onze kernactiviteiten zijn dan wel licht veranderd en we gebruiken nu machinale paardenkracht om ladingen te vervoeren.

Het familiegevoel is gebleven en is nog steeds prominent aanwezig. Dat willen we ook overbrengen naar onze klanten toe. Daarom bieden we een heel persoonlijke service aan en doen we alles om u tevreden te stellen. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. Tijdens het transport blijven we ook efficiënt met elkaar in contact, zodat u steeds op de hoogte bent van de status van uw goederen.